Kathryn Harper, Gabrielle Pritchard, Alison Blair, Jane Cadwallader, Steve Elsworth

Екзаменаційні матеріали

    Додаткові матеріали

    Художня література

      Academy Stars

      Рівні:
      A1-A2 | Beginner, Elementary
      Категорія:В 
      Початкова школа

      “Academy Stars” готує учнів до успіху!

      Підручник нового покоління Academy Stars - створено спеціально для успішної реалізації концепції «Нової української школи»


      Переглянути демо цифрової версії підручника:
      Academy Stars 1 Digital Demo

      Ідеальне рішенння для навчання онлайн і оффлайн у початковій школі. Це поєднання кращих методичних традицій та сучасних комунікативних технологій, що дозволить учням з перших кроків досягти високих результатів у вивченні англійської мови.

      Підручник з англійської мови для, адаптований відповідно до нових програм і стандартів Нової Української Школи (НУШ). Характерними особливостями курсу є підготовка до міжнародних екзаменів Cambridge English: Young Learners Starters, Movers, Flyers та цифрові ресурси вчителя і учня з мультфільмами, граматичними відеосюжетами, інтерактивними вправами, тестами, тестами та іншими матеріалами (інструкцію щодо активації коду до інтернет ресурсу Academy Stars можна тут)

      Активувати код доступу до інтерактивних матеріалів можна тут.

      Код є індивідуальним та знаходиться на першій сторінці Підручника для учня або Книги для вчителя (інструкцію щодо активації коду для вчителя можна завантажити тут).

      Аудіо та відео файли є доступними для завантаження за кодом доступу з Підручника для учня (інструкцію щодо активації коду для учня можна завантажити тут).

      Книга для вчителя з поурочними планами та додатковими практичними рекомендаціями щодо організації активної навчальної взаємодії учнів на уроках. Книга для вчителя містить код доступу до інтернет – ресурсу Teacher’s Resource Centre.

      Teacher’s Resource Centre містить: аудіофайли; Assessment pack (матеріали для діагностичних та контрольних робіт); Flashcards та багато інших корисних матеріалів.

      Test Generator – банк тестових завдань та зручний інструмент для швидкого створення діагностичних робіт.

      Presentation Kit – цифрові версії підручника і робочого зогита з інтегрованими аудіо - та відео файлами та набором інструментів для роботи на інтерактивній дошці або на комп’ютері.

      Компоненти курсу:

      • Pupil’s Book Pack

      • Workbook

      • Teacher’s Book Pack

      • Class Audio CD

      Ресурсний сайт www.macmillanyounglearners.com/academystars

      Огляд підручника "Academy stars"

      1. 25.01.2019
        Вебінар для вчителів англійської мови у початковій школі
      1. 29.08.2018
        Вебінар для вчителів англійської мови