Zoltan Rezmuves, Richard Storton

Straight to Advanced

Новий інтенсивний курс Straight to Advanced створений для підготовки студентів до успішного складання міжнародного іспиту Сambridge English: Advanced (CAE).

Курс розраховано на 40+ годин

Компонент курсу Presentation Kit, який знаходиться у книзі для вчителя, допомагає викладачам використовувати на уроках цифрові можливості аудиторії.
Інноваційне поєднання цифрової (Digital Student’s Book) та традиційної друкованої версії підручника надає студентам можливість планомірно підготуватися до успішної здачі екзамену.

Онлайн зошит допоможе організувати роботу студентів поза межами аудиторії у зручному для них режимі, використовуючи гаджети.

Straight to Advanced можна використовувати як для самостійної підготовки до здачі екзамену, так і для аудиторної роботи!

Основні характеристики:

• The Straight to Advanced Digital Student's Book Pack надає доступ до цифрової версії підручника Digital Student’s Book з інтегрованими аудіо матеріалами та інтерактивними вправами, до ресурсного центру Student's Resource Center, який містить списки слів, відео усного розділу екзамену та додаткові вправи до кожного розділу підручника.

Online Workbook у комплекті Student’s Book Premium Pack містить вправи, спрямовані на розвиток навичок аудіювання, письма, читання та лексико-граиатичних навичок. У перших 4 розділах вправи відображають матеріали підручника, а в подальших 6 розділах вправи спрямовані на розширену роботу з екзаменаційним матеріалом. Для викладача є можливість створення віртуального класу для моніторингу самостійної роботи учнів.

The Straight to Advanced Teacher's Book Premium Pack містить код доступу до наступних ресурсів: методичним розробкам до уроку, розробкам з додатковими вправами та тестуванню опрацьованого матеріалу, тестів в екзаменаційному форматі, списків слів, доступ до онлайн зошита, а також Teacher's Presentation Kit, який є цифровою версією Книги для учня із вбудованим аудіо- та відеоматеріалами та набором інструментів для роботи на інтерактивній дошці та аудіо дисків.

Student's Book Unit 3 Sample